Bestellen bij Snaakontwerp is militairen, oud-militairen en veteranen steunen!

Uit grote dank voor de bewezen diensten van onze militairen. Heeft Snaakontwerp het doel om iets terug te geven aan deze mensen. Snaakontwerp staat ieder jaar X% van haar winst af om aan goede doelen omtrent militairen, oud-militairen of veteranen te schenken. Denk hierbij aan organisaties voor gewonde militairen, nabestaande van gesneuvelde of militairen die lijden aan Posttraumatische Stressstoornis.

Makkelijk en snel eenheidskleding zelf ontwerpen en bestellen

Dit is de missie waarmee wij in 2021 Snaakontwerp oprichtte. Kleding voor je eenheid ontwerpen en bestellen kan een moeizame en langdurige taak zijn. Welke kleding willen we, welke kleur, zelfde logo’s als de vorige keer, Of geven we het een nieuw jasje en welke drukker is het beste? Snaakontwerp heeft antwoorden op al deze vragen. Zorgvuldig uitgezochte kleding, een database met 1000e militaire logo’s en kwalitatief goed drukwerk voor een eerlijke prijs. En het mooiste van alles…. Het hele proces is te realiseren op onze website. Kies, ontwerp en bestel!

 

Met trots kunnen wij vertellen dat Snaakontwerp de afgelopen tijd vele eenheden heeft kunnen helpen met het ontwerpen van nieuwe kleding. Benieuwd? Bekijk dan hier onze Instagram pagina of begin gelijk met het ontwerpen van jullie eenheidskleding.