Leer meer over Snaakontwerp en wat wij precies doen.

Wil je ons een keer persoonlijk spreken neem dan nu contact met ons op door op de onderstaande knop te drukken.

Previous slide
Next slide
ONZE VISIE

Bestellen bij Snaakontwerp is militairen, oud-militairen en veteranen steunen!

Creëren van eenheid en verbondenheid. Ontwerpen met trots. De visie om het ontwerpen van gepersonaliseerde kleding en artikelen makkelijk en uniek te maken. Onze producten van de hoogste kwaliteit versterken de band van elke eenheid. Waarbij we meer doen dan alleen onze klanten tevreden stellen. Als blijk van dankbaarheid voor de bewezen diensten van onze militairen, bieden we jaarlijks financiële steun aan welzijnsorganisaties die hulp bieden aan (oud) militairen, veteranen en hun families.

ONZE MISSIE

Snel en makkelijk eenheidskleding zelf ontwerpen en bestellen

Snel en makkelijk eenheidskleding zelf ontwerpen en bestellen. Dit is de missie waarmee wij in 2021 Snaakontwerp oprichtten. Wij geloven dat het proces niet moeizaam en langdurig hoeft te zijn en bieden daarom zorgvuldig geselecteerde kleding, duizenden militaire logo’s en hoogwaardig drukwerk tegen een eerlijke prijs, allemaal beschikbaar op onze website.

We zijn toegewijd aan het voortdurend verbeteren van onze processen en diensten om onze visie te realiseren waarbij we de meest gewilde items toe voegen aan ons assortiment.

Met trots kunnen wij vertellen dat Snaakontwerp de afgelopen tijd vele eenheden heeft kunnen helpen met het ontwerpen van nieuwe kleding. Benieuwd? Bekijk dan hier onze Instagram pagina of begin gelijk met het ontwerpen van jullie eenheidskleding.