Zend bericht, over!

FAQ

Meestgestelde vragen.

Nadat er op de digitale drukproef en offerte akkoord is gegeven, en de bestelling goed is gekeurd. Gewoonlijk binnen 2 à 3 weken. 
Patches duren iets langer, gewoonlijk tussen de 4 à 5 weken.

De duur van het proces dat zich voor het akkoord afspeelt, is afhankelijk van de complexiteit, aantal revisies van logo’s en ontwerpen, en de snelheid van het contact tussen jou en Snaakontwerp. 

Dit is helaas niet mogelijk. Omdat het om een op maat gemaakt product gaat is deze niet te retourneren, en moet deze worden afgenomen na het accepteren van de digitale drukproef en offerte.

Echter streeft Snaakontwerp er naar om elke klant een prettige service en een goed product te kunnen bieden, dus mochten er nog op of aanmerkingen zijn zal Snaakontwerp een gepaste oplossing proberen te bieden.

De prijs van de producten hangen af van een aantal factoren:

  • Basic/Premium

Basic zal goedkoper zijn dan de premium, we zijn hiervoor een goede prijs-kwaliteitverhouding gegaan, met de meest gangbare kleuren beschikbaar.

Premium is voor maximale kwaliteit, in de gangbare kleuren. Net even wat extra.

  • Aantal logo’s

Per logo moeten er film en instelkosten betaald worden, de prijs hiervan hangt af van de manier van bedrukken.

  • Aantal kleuren per logo OF Afmeting

Hoe meer kleuren er in een logo zitten, hoe hoger de drukkosten van dit logo als het op zeefdruk aan komt. Voor borduren en Transfer drukken wordt de prijs berekend aan de hand van afmeting.

  • Aantal artikelen

Tot slot speelt de hoeveelheid kleding die bedrukt moet worden een grote rol. Een grote bestelling (50+) is per artikel in verhouding een stuk goedkoper dan kleinere bestellingen (+/-20)

Houd hier dus rekening mee als je aan de slag gaat in de configurator.

Snaakontwerp zal een advies op maat geven voor uw bestelling, om zo voor de beste kwaliteit te gaan voor de mooiste prijs.

Voor al onze artikelen beschikken wij over maattabellen, deze kun je vinden bij de producten onder “fitting en maat”.

Mocht de fitting en maattabel voor jullie niet voldoende zijn, kan er een pas-set besteld worden. LET OP, verzending en retourneren van pas-maten is gratis bij een bestelling van meer dan €1499,-.Onder dat bedrag wordt er betaald per set. Prijs is €29,05 per pas-set.

Kosten worden vooraf gefactureerd en dienen voor af betaald te worden voor de gereserveerde week. Is de order boven de €1499,- dan krijgt je de betaalde verzendkosten als korting op uw factuur.
Een pas-set kan voor 1 kalenderweek gereserveerd worden, in deze week dient het pakket ook weer teruggestuurd te worden. Het pakket dient niet later dan de maandag na de gereserveerde kalenderweek terug te zijn op het retouradres.

 

Het kan zo zijn dat de pas-sets bezet zijn door een andere eenheid die ze eerder heeft aangevraagd. In dit
geval zul je even moeten wachten.

Transfer druk:

Transfers zijn ideaal voor kleinere aantallen. Ook individuele namen en nummers kunnen middels plottransfers op kleding worden aangebracht. Bij zeefdruk heb je bij kleinere aantallen te maken met relatief hogere instelkosten. Dit voorkom je met digitale transfers die gemaakt kunnen worden van 1 kleur tot full color. Deze transfers produceren we zelf op ons moderne Mimaki print/cut-systeem.

Onze transfers zijn vanaf 1 stuks verkrijgbaar.

 

Zeefdruk:

Zeefdruk is onze meest gebruikte techniek om logo’s, afbeeldingen en/of teksten op textiel aan te brengen. Snaakontwerp is dé specialist van één-kleurendruk tot full color prints. Wij beheersen de techniek van één tot multi-color prints tot in de finesses, waardoor de afbeeldingen mooi dekkend en scherp op de kleding gedrukt worden. Zeefdrukken kan in elke gewenste PMS-kleur, dus ook goud, zilver en neonkleuren en van heel klein tot zeer groot.

Borduren:

Een geborduurd logo draagt bij aan een luxueuze en kwalitatief hoge uitstraling. Het is nagenoeg op alle soorten textiel toepasbaar en blijft ook mooi, was na was. Borduren kan in allerlei verschillende kleuren direct op het textiel, maar een geleidelijk kleurverloop is bij borduren niet mogelijk.

 

Een andere optie is om eerst een badge te borduren. Het gewenste ontwerp wordt dan niet rechtstreeks ‘door’ het textiel heen geborduurd, maar er wordt eerst een badge geborduurd die daarna op het textiel wordt gestikt of geperst. Hierdoor voel je de borduring niet aan de binnenzijde, maar creëer je wel de gewenste uitstraling.

Zeker! Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen, neem contact met ons op via:

          E-mail info@snaakontwerp.nl

          Instagram @snaakontwerp

          Whatsapp +31 85 060 0645

 

Omschrijf uw wens zo gedetailleerd mogelijk en dan reageren wij zo snel mogelijk op uw vraag. 

Mocht je een snaak idee hebben voor andere artikelen die nog niet op de website staan zoals mokken, petten of misschien wel een vlag. Kan dit uiteraard ook gerealiseerd worden. Wij horen graag wat je plan is en dan proberen wij er zo goed mogelijk invulling aan te geven.